louise_allthingsbright

Om

Vem är allthingsbright?

Mitt namn är Louise, jag bor i Göteborg och arbetar som frilansande Art Director och Stylist. Min passion för modern nordisk form är det som driver mig. Enkelhet, raka linjer och ljus speglar hur jag arbetar med både grafisk formgivning och inredning. Förutom att jag har ett gott öga för form så arbetar jag på ett strukturerat sätt och strävar alltid efter perfektion. Med ett kontaktnät av duktiga och drivna personer inom bland annat webbutveckling, text och foto runt mig kan jag leverera kompletta lösningar till dig eller ditt företag. Hör av dig om du vill diskutera ett projekt!

Kunder/varumärken jag arbetat med

Axfood / Almondy / Bukowskis / Caterpillar / Ericsson / Fazer / Flora / Ford / GB Glass / Hellmann’s / Knorr / Lipton / Malmö Aviation / Milda / Miljonlotteriet / Mont Blanc / Nordsjö / Paf / Paulúns / Qmatic / Risifrutti / SCA / SKF / The Absolut Company / Volvo AB / Volvo Cars / Volvo Trucks

Art Director

Jag har flera års erfarenhet inom grafisk formgivning. Är utbildad Art Director inom Reklam & Marknadsföring och har tidigare arbetat på designbyrån BAS, digitala byrån Dear Friends, kommunikationsbyrån STARK och reklambyrån Change the Agency. Med denna breda erfarenheten från olika byråer bakom mig har jag valt att i egen regi fokusera på det jag är vassast på – webb, UI, design och branding.

Stylist

Inredning och styling har sedan länge varit min stora passion, och intresset växte sig till slut så stort att jag nu utbildar mig till Stylist. Förutom att styla reklamuppdrag så är jag en flitig användare på Instagram inom inredning, och gör gärna hemma hos-reportage tillsammans med min duktiga fotografkollega Fanny.